Järvamaal ootab töökäsi ligi poolsada talgupaika

Eva Klaas
, reporter
Copy
Esmaspäeval kell 12 on talgulised jälle oodatud Paide tehisjärve äärde rannaspordiväljakut korrastama, tribüüne värvima ja rannamaja kasutusvalmis seadma.
Esmaspäeval kell 12 on talgulised jälle oodatud Paide tehisjärve äärde rannaspordiväljakut korrastama, tribüüne värvima ja rannamaja kasutusvalmis seadma. Foto: Kristo Kivisoo

Üleeestilisele talgupäevale «Teeme ära!» oli esmaspäeva päraslõunaks kirjas kogu Eestis juba 887 talgut, sealhulgas Järvamaal ligi poolsada. Järvamaal on registreeritud talguid kõigi omavalitsuste territooriumil ja nende piirkondades.

Talgupäeva «Teeme ära!» eestvedaja Henrik Raave juhtis tähelepanu asjaolule, et kuigi üle-eestiline talgupäev on 6. mail, võib talguid korraldada nii enne kui ka pärast mai esimest laupäeva. «Kõik asutused ja inimesed on kutsutud oma talguid kirja panema talguveebi www.teemeara.ee, et need kajastuksid ühisel talgukaardil,» lausus ta.

Järvamaal peeti esimesed talgud juba läinud laupäeval, neid jagub ka sellesse nädalasse, kuid enamik tuleb siiski mai esimesel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles