JAP jagas raha

Järva Teataja
Copy
Raha. Foto on illustreeriv. 



Foto Arvo Meeks/Valgamaalane
Raha. Foto on illustreeriv. Foto Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks

MTÜ Järva Arengu Partnerid üldkoosolek kinnitas üldkoosolekul piirkondlike investeeringute pingerea.

Eelarvesse mahtus üheksa projekti. Kokku esitati kevadvoorus 21 taotlust, millega kokku küsiti toetust 154 152,97 eurot. 2023 eelarves on vahendeid 59 286 eurot.

Kõige rohkem punkte teenis edetabelis mittetulundusühing Isevärki, kes plaanib osta spordibaasi uued aknad. Seejärel sai rahastuse Ambla spordiklubi suusahooldus tarvikute ja -vahendite hooldamiseks. Koeru haridus- ja kultuuriselts plaanib soetada rahvariided.

Järva vallavalitsusele eraldati toetus elustamisaparaatide soetamiseks spordihoonetesse. „Projektiga ostame Koigi, Koeru, Järva-Jaani ja Aravete spordihoonetesse elustamisseadmed," kommenteeris arendus- ja majandusosakonna juhataja Triin Tippi ja lisas, et selleks saadi toetust 8337,60 eurot.

Järva vallast said toetust veel Järva-Jaani Koduloomuuseum Orina mõisahoone parendamiseks, Koeru kalandus- ja matkaklubi laste ja noorte kalastus- ja matkalaagrite vahendite ostmiseks, MTÜ Tenno matkad nende õppeväljaku hooldusvahendite ostmiseks, MTÜ Albu mõis kogukonna teisaldatava välilava soetamiseks ning Karinu külaselts Karame külaplatsi arendamiseks. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles