FOTO Järvamaa tuntud muusikategelane harjutab kätt linnaaednikuna

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
"Mitte ükski talve üle elanud taim ei lenda prügikasti. Istutame need ümber," rõhutas Hedi Jürgen. Tänasest on tal tubli praktikant Siret Heinaste, kellega saab lisaks aiateemadele rääkida ka muusikast.
"Mitte ükski talve üle elanud taim ei lenda prügikasti. Istutame need ümber," rõhutas Hedi Jürgen. Tänasest on tal tubli praktikant Siret Heinaste, kellega saab lisaks aiateemadele rääkida ka muusikast. Foto: Maarit Nõmm / Järva Teataja

Paide linnaaednikul Hedi Jürgenil on tänasest uus praktikant, kes on abiks linnas kevadlillede istutamisel ja muudes aiatöödes. Türi koorijuht ja muusikapedagoog Siret Heinaste läks linnaaednikuks õppima oma põhitöö kõrvalt kaks aastat tagasi ning plaanib nüüd augustis aednikupaberid kätte saada.

"Täna on tore päev - kaks muusikainimest on aednikutöödel kokku saanud," naeris Hedi Jürgen, kes ise mängib väikekannelt.

Siret Heinaste õpib linnaaednikuks Hiiumaa ametikoolis. Kui uurida tema käest, kas tuntud koorijuht plaanib elukutset vahetada, siis nii see tegelikult pole. "Teen seda oma teadmiste laiendamiseks ning lihtsalt huvi pärast, sest aiatöö mulle väga meeldib. Saan omandatud oskusi rakendada oma aias," rääkis Heinaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles