Türil saab matkates veteranidele au anda

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Sinilille matk
Sinilille matk Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Juba sel laupäeval saavad huvilised matkasaapad jalga tõmmata ja kerge moonakoti õlale visata ning minna Türile heategeval eesmärgil matkama. 

Terve aprillikuu on olnud tihedalt seotud erinevate Sinilille üritustega, mille eesmärk on veterane au sees hoida. Üks viimaseid ettevõtmisi Järvamaal saab olema kaitseliidu Türi kompanii, Naiskodukaitse Türi jaoskonna ning noorkotkaste ja kodutütarde korraldatav Sinilille matk.

Kaitseliidu Türi üksikkompanii pealik Tõnis Orumaa ütles, et kell 10 Kalevi tänav 9 ehk staadioni juurest algaval matkal ootavad osalejaid huvitavad tegevused. "Peale selle saab teekonnal näha Türi linna erinevat palet ja lähiümbruse muutuvat maastikku," rääkis ta.

Matk sobib heas kõnnivormis lastele, noortele ja seenioridele ning kuna seltsis on alati segasem, soovitas Orumaa tulla tervislikult ja sportlikult aega veetma koos pere või sõpradega. "Matka trassil, mille pikkus on 12,3 kilomeetrit, ootab osalejaid energiamps Eesti Pagarilt ja peale matka kutsub Türi Ujula kõiki sinilillekandjaid soodushinnaga sauna ja ujuma," täpsustas ta.

Orumaa soovitas parema korralduse huvides matkal end eelnevalt ka kirja panna. Seda saab teha: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdu5JUXTpq.../viewform...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles