Paide-Türi rahvajooksu hakkab vedama tuntud spordimees

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

Eelmisel aastal 40. korda toimunud Paide-Türi rahvajooks saab sel aastal uue eestvedaja. Maakonna suurimat rahvaspordisündmust korraldav mittetulundusühing Paide-Türi rahvajooks on käed löönud tuntud spordimehe ja triatlonide korraldaja Ain-Alar Juhansoniga.

Ühingu juhatuse esimehe Paul Poopuu sõnul on Juhansoni puhul tegemist oma ala professionaaliga. "Teame ja tunneme ju tema tegemisi spordivõistluste korraldajana. Oleme rahvajooksu tulevikku silmas pidades leidnud väga positiivse lahenduse," rõõmustas Poopuu.

Ta märkis, et senised otsingud uue eestvedaja leidmiseks jooksid luhta. "Kui saime teada, et eelmise aasta projektijuht Arto Saar sel aastal oma tööde kõrvalt jooksu enam teha ei jõua, hakkasime aktiivselt ringi vaatama, kellele korraldamist pakkuda," rääkis Poopuu. "Olime suhelnud juba nelja-viie inimesega, kes kõik siiski ära ütlesid, kuna see on väga suur töö. Ka rahvajooksu ühingu enda liikmed on muude asjadega nii hõivatud, et raske oleks kõige kõrvalt suurvõistlust korraldada," tunnistas Türi spordijuht. "Aga läks õnneks," viitas ta Juhansonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles