Õiteaeg avas Kirna mõisakohviku hooaja

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kirna mõisakohviku teenindajad ootavad nädalavahetustel inimesi hõrku roogi maitsma.
Kirna mõisakohviku teenindajad ootavad nädalavahetustel inimesi hõrku roogi maitsma. Foto: Kirna mõisakohvik/Facebook

Kuigi päris suletud pole Kirna mõisakohvik vahepeal olnudki, siis möödunud nädalavahetusest algas neil kevadine hooaeg, kus üle pika aja avanesid uksed ka mõisapargi lilleilu uudistajatele ja mõisapargi energia ammutajatele

Kohviku perenaine Mari Tammsoo ütles, et nädalavahetusel oli majas juba tulbifestivali hõngu. "Nartsissid on täies õies ja krookused ka. Mõni varasem sort tulpegi on juba lahti," märkis ta. "Seega on rahvast juba omajagu liikvel ning nädalavahetusel oligi kohvikutuba meeldivat siginat-saginat täis."

Tammsoo ütles, et olid laupäeval, pühapäeval ja riigipüha tõttu ka esmaspäeval kõigile avatud ning kostitasid sisseastuvaid külalisi lõhesupi, grillroogade, saiakeste ja pirukate, hõrkude pavlovate ning soojade jookidega. "Meie köök töötab täie hooga ning oleme valmis külastajatele pakkuma nii sooja toitu kui midagi hõrku lihtsalt tassikese tee või kohvi kõrvale," lausus ta.

Tagasi üles