Järvamaa lasterikkad pered tähistasid ümmargust sünnipäeva

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Mittetulundusühingu Järvamaa Lasterikkad juhatusse kuuluvad Gerli Mass (vasakult), Miina Tõnise ja Kätlin Roosipuu, Neljas juhatuse liige Ringa Kamarik andis pidupäeval lasterikkusele omalt poolt hoogu juurde.
Mittetulundusühingu Järvamaa Lasterikkad juhatusse kuuluvad Gerli Mass (vasakult), Miina Tõnise ja Kätlin Roosipuu, Neljas juhatuse liige Ringa Kamarik andis pidupäeval lasterikkusele omalt poolt hoogu juurde. Foto: MTÜ Järvamaa Lasterikkad

Laupäeval kogunesid Väätsa rahvamajja Järvamaa lasterikkad pered, kes on oma murede ja rõõmudega ühisesse organisatsiooni kuulunud juba kümme aastat.

Järvamaa lasterikaste juhatuse liige Gerli Mass ütles, et sündmuse puhul kutsusid nad kokku oma sõbrad ja suurimad toetajad. "Kohal olid teiste maakondade lasterikaste ühenduste esindajad, Järva ja Türi valdade esindajad ning lasterikkaid peresid alati toetanud erakond Isamaa eesotsas esimehe Helir Valdor Seedriga," märkis ta.

Peoõhtul astusid lavale erinevad kohalikud esinejad ja peeti ilusaid tervituskõnesid. "Õhkkond oli kodune ja sõbralik," sõnas Mass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles