Veerand Järvamaa tantsupeo piletitest on välja müüdud

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Laulu- ja tantsupidu Koerus
Laulu- ja tantsupidu Koerus Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvamaa tantsupeole Paide Kesklinna staadionil 28. mail on tänaseks müüdud veidi üle veerandi piletitest. Kuna tantsupeo vaatajatribüün mahutab tuhat pealtvaatajat, on ka pileteid saada vaid sama palju. Järvamaa laulu- ja tantsupidu "Hingesugulane" toimub kahe eraldi kontserdina.

Tantsupeo lavastaja Kätlin Merisalu sõnul on korraldus kulgenud plaanipäraselt. "Oleme kokku pannud mitmekülgse meeskonna, et saaksime üksteist täiendada. Kuna päris mitmed meist on seotud ka 13. noorte tantsupeoga "Sillad", on prooviperiood väljakutseid esitanud nii tantsijatele, juhendajatele kui ka liigijuhtidele, sest Järvamaa tantsupeol on nii selliseid tantse, mis tulevad esitamisele suurel tantsupeol, kui ka selliseid, mis on ainult meie maakonna peol," rääkis Merisalu.

"Hingesugulase" tantsupeol esineb 140 kollektiivi üle Eesti. Nii paljude tantsijatega peo lavastamist peab Merisalu huvitavaks kogemuseks. "See on väga suur hulk erinevas vanuses tantsijaid. Nii suure peo lavastamine on hea väljakutse, mis tuleb vastu võtta. Tantsijad ja võimalejad on hästi motiveeritud ja ma usun, et lavastusprotsess saab olema puhas nauding," ütles ta.

Lisaks Järvamaa tantsijatele ja võimlejatele on rühmi ka Tallinnast, Tartust, Räpinast, Kuusalust, Märjamaalt, Raplast, Pärnust ja Palamuselt, samuti Saue, Kose, Tori, Põhja-Pärnumaa ja Rae vallast ning Valgamaaltki.

Tantsupeo pilet maksab kümme, sooduspilet viis eurot. Ühispilet nii laulu- kui ka tantsupeole maksab 15, sooduspilet kümme eurot.

Järvamaa laulupidu toimub pärast tantsupidu Paide Vallimäel. Kaht pidu ühendab peoliste rongkäik Pärnu tänavalt Vallimäele.

Laulu- ja tantsupidu "Hingesugulane" toimub pühapäeval, 28. mail.

Piletiinfo ja peo koduleht

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles