Abieluettepanek tõukas noored ettevõtlusse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Noored paidelased Kristjan Kupar ja Sanne Servet otsivad lasertööpingile põnevaid graveerimis- ja lõiketöid, et oma uuele ettevõttele Kresa Disain OÜ hoog sisse lükata.
Noored paidelased Kristjan Kupar ja Sanne Servet otsivad lasertööpingile põnevaid graveerimis- ja lõiketöid, et oma uuele ettevõttele Kresa Disain OÜ hoog sisse lükata. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui noored tahavad pulmi pidada, vaatavad nad tavaliselt küsivalt oma vanemate poole. Kui aga abieluettepanek tiivustab tulevasi abikaasasid oma äri alustama, on see midagi erilist. Just sellise lahenduseni jõudsid paidelased Kristjan Kupar ja Sanne Servet, kes panid pere lisasissetulekute tarvis püsti ettevõtte Kresa Disain OÜ, mis osutab lasergraveerimis- ja väljalõikamisteenust.

Sanne Servet ütles, et ettevõtlusega tegeleda on olnud nende soov juba mõnda aega, kuid seni polnud head ideed, mis võiks olla see töö, mida kohalikul turul pakkuda. «Kui Kristjan tegi mulle eelmisel sügisel ettepaneku abielluda ja hakkasime mõtlema, mida kõike ühes traditsioonilises pulmas vaja läheb, jõudsime pulma ametimärkide ja kujunduselementideni,» meenutas ta. «Endalegi üllatuseks avastasime, et lähikonnas pole eriti firmasid, kes neid meile valmistada võiksid. Nii lõigi pirn põlema, et äkki prooviks lasergraveerimise ja -lõikamisega õnne.»

Lisasissetulek kulub noorele perele alati ära

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles