Kirjandusfestivali päev tuleb mitmekülgse programmiga

Copy
Albu rahvamajas veebruaris olnud eesti kirjanduse pidunädala suurejoonelisel lõpupeol kuulutati välja 46. Järva valla A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia laureaat, kelleks osutus Mehis Heinsaar romaaniga «Kadunud hõim». Heinsaar on ka tänavuse kirjandusfestivali Prima Vista patroon.
Albu rahvamajas veebruaris olnud eesti kirjanduse pidunädala suurejoonelisel lõpupeol kuulutati välja 46. Järva valla A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia laureaat, kelleks osutus Mehis Heinsaar romaaniga «Kadunud hõim». Heinsaar on ka tänavuse kirjandusfestivali Prima Vista patroon. Foto: Dmitri Kotjuh

Tartu kirjandusfestivali Prima Vista kirjanduslik päev Paides toob sel laupäeval maakonna keskusse raamatulaada, etendused, kirjanduslikud vestlused, raamatuesitluse ja muusikalised etteasted.

Tartu rahvusvaheline kirjandusfestival Prima Vista on tänavu 8.–13. mail. Festivalile on oodata kirjanikke, kriitikuid ja tõlkijaid üle Eesti ning mujaltki maailmast, kava pakub üritusi nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele.

Tartu kirjandusfestival jätkab tavaks kujunenud väljasõite enne festivali ametlikku algust teistesse Eesti linnadesse, mis saavad festivali partnerlinnana nõnda kirjanduspeost osa.

Tagasi üles