Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Eelmisel aastal 40. korda peetud Paide-Türi rahvajooks saab sel aastal uue eestvedaja. Maakonna suurimat rahvaspordiüritust korraldava MTÜga Paide-Türi Rahvajooks on käed löönud tuntud spordimees ja triatlonide korraldaja Ain-Alar Juhanson. MTÜ Paide-Türi Rahvajooks juhatuse esimehe Paul Poopuu sõnul on Juhanson oma ala professionaal. «Teame ja tunneme ju tema tegemisi spordivõistluste korraldajana. Oleme rahvajooksu tulevikku silmas pidades leidnud väga positiivse lahenduse,» rõõmustas ta.

* Ööl vastu laupäeva juhtus Järvamaal raske liiklusõnnetus, milles hukkus kaks noort inimest. Avarii šokeeris üldsust ennekõike tavatute üksikasjade poolest. Auto kihutas otsejoones vastu puud täiesti sirgel maanteel, sõiduki kiirus pidi olema väga suur, sest masina esiosa oli täielikult deformeerunud, ja autos hukkusid alles elutee alguses olevad noormehed.

* Möödunud nädalal andis Järvamaa kogukonnafond Wabalinna majas kätte juba varem välja kuulutatud pärandi sihtkapitali ja noore spetsialisti stipendiumid.

* Esmaspäeval kogunes Paide tehisjärve äärde juurde talgutele paarkümmend inimest, et sättida võrkpalliväljakud ja rannaspordikeskuse Suvila juurde jääv rannaala algavaks hooajaks valmis. Talgutöid juhendanud Veiko Tihemets ütles, et tööle andsid pihta kohalik võrkpallikogukond, Paide võrkpalliklubi noored ja naisteklubi LC-8, kes on seotud tehisjärve äärde kirsside istutamise projektiga.

* Kui noored tahavad pulmi pidada, vaatavad nad tavaliselt küsivalt oma vanemate poole. Kui aga abieluettepanek tiivustab tulevasi abikaasasid oma äri alustama, on see midagi erilist. Just sellise lahenduseni jõudsid paidelased Kristjan Kupar ja Sanne Servet, kes panid pere lisasissetulekute tarvis püsti ettevõtte Kresa Disain OÜ, mis osutab lasergraveerimis- ja väljalõikamisteenust.

* Tartu kirjandusfestivali Prima Vista kirjanduslik päev Paides toob sel laupäeval maakonna keskusse raamatulaada, etendused, kirjanduslikud vestlused, raamatuesitluse ja muusikalised etteasted.

Märksõnad

Tagasi üles