Paide teatri uues lavastuses teeb debüüdi Türi näitleja

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Viljandi kultuuriakadeemia lõpetasid 2021. aastal näitlejana kolm Järvamaa juurtega noort: Miika Pihlak (vasakult), Elis Järvsoo ja Elisa Pottmann.
Viljandi kultuuriakadeemia lõpetasid 2021. aastal näitlejana kolm Järvamaa juurtega noort: Miika Pihlak (vasakult), Elis Järvsoo ja Elisa Pottmann. Foto: Urmas Glase

Paide teatri uue koosseisu esimeses lavastuses "Väljak" mängivad viis noort näitlejat, kes viivad publiku rändama mööda Paide keskväljaku hooneid. Osatäitjate koosseisu kuulub ka Türilt pärit Elis Järvsoo, kes lõpetas Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia näitleja erialal kaks aastat tagasi.

Lisaks Järvsoole mängivad lavastuses Liisbeth Kala, kes tegi rolli ka "Oaasis" eelmise aasta lõpul, Pirte Laura Lember, Jaan Tristan Kolberg ja Ott Kartau.

Teatri kunstilise juhi ja "Väljaku" lavastaja Mariliis Petersoni sõnul leiti osatäitjad mitmeid teid pidi. "Soovisime, et trupis oleks veidi kohalikku aspekti ning nii jõudsime Eliseni. Ka teised näitlejad leidsime läbi arutelude ja tunnetuse, kes mingisse rolli sobida võiks. Mul on väga hea meel, et saime kokku just sellise pundi noori andekaid näitlejaid," ütles Peterson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles