Põhjaka mõis läks müüki (1)

Järva Teataja
Copy
«Restoranid, mis suudavad tegutseda viis aastat, on haruldus. Suur osa Põhjaka püsimises on meie jonnakusel, soovis nautida maaelu. Et siin tööd teha, tuleb ise endale töökoht teha,» ütleb Põhjaka restorani kaasomanik Ott Tomik.
«Restoranid, mis suudavad tegutseda viis aastat, on haruldus. Suur osa Põhjaka püsimises on meie jonnakusel, soovis nautida maaelu. Et siin tööd teha, tuleb ise endale töökoht teha,» ütleb Põhjaka restorani kaasomanik Ott Tomik. Foto: Dmitri Kotjuh

Põhjaka mõisarestorani meeskond andis täna sotsiaalmeedias teada, et mõis on müügis. Mõis on restoranina tegutsenud üle 12 aasta ning nüüd oodatakse sellele uut omanikku. Uus omanik saab ellu viia oma Põhjaka-unistuse soetades eraldi kinnisvara või ettevõtte koos kinnisvaraga. Viimasel juhul saab soovi korral suuremaid investeeringuid tegemata tegevust alustada juba sel suvel, kirjutab meeskond oma lehel.

Mõis on varemetest taaselustatud ning kompleks on aastaringselt kasutatav. Maja kütab pelletikatlamaja, vesi tuleb oma puurkaevust. Majas on professionaalne köök koos tehnikaga. Põhjaka on tunnustatud kaubamärk ning omab suurt kliendibaasi.

Kui unistused on täidetud, on aeg taas elu tagurpidi keerata ning seada uued sihid. Et uus saaks tulla, on vaja teha ruumi, on postituses kirjas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles