Põhjaka omanik: Müügiotsus on selgelt isiklik

Järva Teataja
Copy
Ott Tomik serveerib praetud valget kala kartulipudruga, mis on eestlastele läbi aegade olnud üks põhitoite.
Ott Tomik serveerib praetud valget kala kartulipudruga, mis on eestlastele läbi aegade olnud üks põhitoite. Foto: Põhjaka mõis/Facebook

Põhjaka mõisarestorani meeskond andis eile sotsiaalmeedias teada, et mõis on müügis. Mõis on restoranina tegutsenud üle 12 aasta ning nüüd oodatakse sellele uut omanikku. Uus omanik saab ellu viia oma Põhjaka-unistuse soetades eraldi kinnisvara või ettevõtte koos kinnisvaraga. Viimasel juhul saab soovi korral suuremaid investeeringuid tegemata tegevust alustada juba sel suvel, kirjutab meeskond oma lehel.

Põhjaka omanik Ott Tomik ütles Järva Teatajale müügiotsust kommenteerides, et müügi hind kujuneb suhtluses huvilistega. "Minu jaoks on Põhjaka loomulikult hindamatu - sellepärast soovingi huvilistega isiklikult vestelda ning aru saada, mis plaanid soovijal Põhjakaga on," avaldas ta. "Oma peas on mul loomulikult ka number olemas. Arvestades, et meie alustasime kunagi täiesti nullist, ei taha ma, et number innukat huvilist ühendust võtmast takistaks. Nagu meie Põhjaka lugu tõestanud on, siis kõik on võimalik - kui on vaid selge soov ning julgus pihta hakata. Kirjutage mulle ja arutame."

Põhjaka müügi põhjus on Tomiku sõnul selgelt isiklik. "Tunnen, et vajan elus vaheldust ja mugavustsoonist välja murdmist. Saan varsti 40 ning tundsin, et mul on veel jaksu uusi alguseid ja uusi projekte luua. 16 aastat on pikk aeg ning olen seda meelt, et väikesed raputused elus toovad alati särtsu juurde. Eks olen seda mõtet ka omajagu aega seedinud ja nüüd oli lõpuks piisavalt julgust elus väike kannapööre teha. Näen, et mul on ka Põhjaka mõisaga ehk liiga isiklik side, ikkagi oma kätega ehitatud ja nii kaua koos oldud. Kuidagi on tekkinud tunne, et ei ole osanud enam samas keskkonnas piisavalt endale põnevust luua. Nii Põhjaka kui ka mina vajame värskendust, seega ma ütleks et win-win!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles