Järva vallavalitsus jagas talgulistele 88 kringlit

Eva Klaas
, reporter
Copy
Järva vallavanem Toomas Tammik ning Järva Teenuste piirkonnajuht  Veiko Kurim ühega kringlitest, mis valla poolt talgulistele kingiti. Pilt on tehtud hetkel, kui piirkonnajuht läks kringleid jagama.
Järva vallavanem Toomas Tammik ning Järva Teenuste piirkonnajuht Veiko Kurim ühega kringlitest, mis valla poolt talgulistele kingiti. Pilt on tehtud hetkel, kui piirkonnajuht läks kringleid jagama. Foto: Maris Praats

Järva vallavalitsus kostitas kringlitega igat Järva vallas "Teeme ära!" talgupäeva raames tegutsenud tegusat talguseltskonda, kes endast vallale ette teada andis. Kokku jagati talgulistele lausa 88 kringlit, mis on rohkem kui varasematel aastatel. 

"Kringleid enda piirkonnas jagasid piirkonnajuhid. Kringlite arv ühe talgu kohta sõltus inimeste arvust, enamasti arvestasime üks kringel 10 inimese kohta," rääkis Järva valla meediaspetsialist Maris Praats. 

Kringleid ei jagatud ainult ametlikul talgupäeval eile, vaid neid said ka näiteks koolid ja lasteaiad, kes selle nädala sees korrastustöid tegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles