FOTO Paide teater alustas "Väljaku" proovidega

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Vasakult Jaan Tristan Kolberg, Ott Kartau, Mariliis Peterson, Mart-Matteus Kampus, Liisbeth Kala, Pirte Laura Lember ja Elis Järvsoo
Vasakult Jaan Tristan Kolberg, Ott Kartau, Mariliis Peterson, Mart-Matteus Kampus, Liisbeth Kala, Pirte Laura Lember ja Elis Järvsoo Foto: Paide Teater

Täna algasid Paide teatri uuslavastuse "Väljak" proovid. Tükis mängivad Elis Järvsoo, Liisbeth Kala, Pirte Laura Lember, Jaan Tristan Kolberg ja Ott Kartau. Lavastus viib teatrivaatajad rännakule Paide keskväljaku hoonetesse.

Teatri kunstilise juhi ja "Väljaku" lavastaja Mariliis Petersoni sõnul leiti osatäitjad mitmeid teid pidi. "Soovisime, et trupis oleks veidi kohalikku aspekti ning nii jõudsime Eliseni. Ka teised näitlejad leidsime läbi arutelude ja tunnetuse, kes mingisse rolli sobida võiks. Mul on väga hea meel, et saime kokku just sellise pundi noori andekaid näitlejaid," ütles Peterson.

Lavastuse kunstnik on Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia deokraator-butafoori eriala kolmanda kursuse tudeng Berta Kelder Paidest. Tüki produtsent on Triin Kordemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles