Rapla ralli tõi põnevaid lõpplahendusi

Kuido Saarpuu
Copy
Esiveoliste klassi EMV4 parimad olid Raplamaa teedel Karl-Markus Sei ja Martin Leotoots (Peugeot 208 Rally4). Üldarvestuses olid nad kõrgel kaheksandal kohal. Klassivõit tuli ka Lätist.
Esiveoliste klassi EMV4 parimad olid Raplamaa teedel Karl-Markus Sei ja Martin Leotoots (Peugeot 208 Rally4). Üldarvestuses olid nad kõrgel kaheksandal kohal. Klassivõit tuli ka Lätist. Foto: Raido Türner

Eelmisel reedel ja laupäeval sõidetud autoralli Terminal Oili Eesti meistrivõistluste hooaja kolmandat etappi, Rapla rallit, kus nägi rajal ka omajagu Järvamaalt pärit autosportlasi.

Esiveoliste klassi EMV4 parimad olid Raplamaa teedel Karl-Markus Sei ja Martin Leotoots (Peugeot 208 Rally4). Üldarvestuses olid nad kõrgel kaheksandal kohal.

Karl-Markus Sei ütles ralli lõpus, et avapäeval õnnestus neil vahe sisse teha ja teisel päeval oli vaja pigem nagu vormistada. «Kuigi autoga oli probleeme, õnnestus see vahe säilitada ja võita,» lausus ta. «Oli kihvt ralli, kus sain juurde kõvasti uusi kogemusi ja vajalikud punktid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles