EMADEPÄEVA ERI ⟩ Linnameeskond peab õhtul järjekordse põnevuskohtumise

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond (sinises).
Paide Linnameeskond (sinises). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

​Täna õhtul kl 19.30 läheb Paide linnameeskond kunstmurustaadionil vastamisi Tartu Tammekaga.

Mängueelses kommentaaris ütles Paide linnameeskonna peatreener Karel Voolaid, et selleks, et võita Tammekat peavad nad tegema maksimaalse pingutuse, mängima kvaliteetselt ning hingestatult!

Mängija Joseph Saliste lisas, et eelmises mängus Kuressaarega suutis meeskond näidata head kvaliteeti ja energiat. “Soovime seda jätkata ka Tammeka vastu ning tahame kodufänne rõõmustada!”

Tartu Tammeka treener Marti Pähn lisas, et Paides ootab neid uus väljakutse. “Peamine eesmärk on hetkel karika poolfinaalist võimalikult hästi taastuda ja teha võitluslik ja kvaliteetne esitus.”

Mängija Kevin Burov sõnas, et nad on viimastest mängudest palju positiivseid emotsioone saanud ning valmis Paidest kolm punkti koju tooma.

Nagu ikka, käivad mängupäeval maakonnas tasuta fännibussid. Mängupileti saad osta Piletitaskust või staadionilt.

kl 18.15 Aravete Meie kauplus

kl 18.30 Järva-Jaani keskväljak

kl 18.45 Roosna-Alliku bussipeatus

Tänavuse hooaja esimeses omavahelises kohtumises mängisid samad meeskonnad 0:0 viiki. Mullusel Premium liiga hooajal sai Paide Tammekalt aga kolm võitu ja ühe viigi.

Kui Tartu Tammeka on hetkel Premium liiga turniiritabelis eelviimasel, üheksandal kohal, siis Linnameeskond on seitsmes. Seitsmes 14 punkti, kolme võidu, nelja viigi ja nelja kaotusega.

Tänane mäng on pühendatud ka homsele emadepäevale. Kõik Paide Linnameeskonna emad on staadionile oodatud tasuta ning nende on valmis pandud ka magusa üllatus. Mängu poolajapausil on väljakule oodatud aga kõik emad ja lapsed, et maha pidada üks mitte ülemäära tõsine Emad vs Lapsed jalgpallimadin.

Esindusmeeskond sammub laupäeval väljakule emad käekõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles