Moevõistlusel osaleb üle paarikümne kollektsiooni

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Üle-eestiline noorte moevõistlus «MoeP.A.R.K.» toob ülehomme Paide kultuurikeskuse lavale 23 kollektsiooni. Korraldajad lubavad, et üllatustest puudust ei tule.

Võistlusele pääsenud noored pidid läbima eelžürii hindamise. Selle liige ja üks ürituse algatajaid Karita Rikk märkis, et tudengite vanuserühma tase oli ootuspärane, kuid hea üllatus oli noorem vanuserühm. «Silma jäi, et paljudel moeloojatel on väga hea joonistamisoskus ning kavandite väljanägemine. Üldpilt avaldas muljet,» selgitas ta.

Paremad kollektsioonid valivad tänavu välja Living Models Agency asutaja ja omanik Evelyn Mikomägi, ERKI moe­sõu peakorraldaja Piret Mägi, fotograaf Mark Raidpere, ajakirja MOOD moetoimetaja Britta Ratas ja moekunstnik Ketlin Bachmann-Põldroos.
«MoeP.A.R.K.» algab kell 17. Teavet leiab lehekülgedelt: www.moeparg2012.blogspot.com ja www.facebook.com/MoeP.A.R.K. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles