FOTOD ⟩ Uksed avas uus pop-up söögikoht

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

Paides avati täna hooajaline söögikoht Annika Grill. Grilli peab Lõhmuse mahetalu eestvedaja Janno Lõhmus. Kui eelmisel aastal tegutses pop-up söögikoht Türil, siis tänavu tuldi kiirtoitu pakkuma Paide inimestele.

Lõhmuse sõnul otsustas ta tänavu Paide kasuks põhjusel, et asjaajamine venis Türil liiga pikaks. "Ootasin tegevusluba väga kaua. Otsus läks koguni Türi volikokku arutamisele ning kui volikogu mulle loa andis, oli mul Paides kõik juba organiseeritud," jutustas Lõhmus.

Spetsiaalse grillhaagise soetas Lõhmus Poolast, see maksis 20 000 eurot. "Minu põhitegevus on mahemaasika, -herne ja kartuli kasvatamine, aga kuna põllumajanduses on väga palju riske, otsustasin paralleelselt tegelema hakata ka toitlustusega," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles