Peatreener Rikberg koondise esimeste mängude eel: naabrit tahaks ikka võita, ent see pole peamine eesmärk

Järva Teataja
Copy
Alar Rikberg.
Alar Rikberg. Foto: Tairo Lutter

Sel reedel ja laupäeval võõrustab Euroopa Kuldliigaks valmistuv Eesti rahvusmeeskond Türi Konesko spordihoones Läti koondist, kirjutab volley.ee

Peatreener Alar Rikbergi peamine eesmärk on saada kõigist meestest mänguolukorras ülevaade ja sellest lähtuvalt koosseisus ka Kuldliigaks kärpeid teha.”Minu plaan on, et kõik kaasas olevad mehed saaksid mänguaega. Pärast Läti mänge tuleb meil treeneritega maha istuda ja otsustada, kes jäävad, nii trennides kui ka neis mängudes nähtu põhjal. Selge see, et need on tõsised otsused ja valik tuleb põhjalikult läbi mõelda. Loomulikult tahaks naabrit ikka võita, ent see pole peamine eesmärk,” ütles Rikberg, kelle sõnul lepiti vastaste peatreeneriga kokku, et mõlemas kohtumises mängitakse kindlasti viis geimi.

Reedel mängitakse kell 18.00 ja laupäeval kell 14.00, mõlemad mängud on pealtvaatajatele tasuta. Reedest kohtumist näeb otsepildis ka Postimehe vahendusel.

Euroopa Hõbeliiga mängudeks valmistuv naiste võrkpallikoondis kohtub lätlannadega aga 20. mail kell 18.00 ja 21. mail kell 12.00 Paide spordihoones. Ka Läti naised teevad kaasa Hõbeliigas, kuuludes Eestiga ka samasse alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles