Järvamaa raudsed naised valmistuvad koormusmatkaks

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
2022. aasta Järva võistkond Stella-Mai Rebane (vasakult), Siret Niinepuu, Tene Metsma ja Vivika Barnabas tõrjusid peas katkestamismõtteid ja tulid hea tulemusega lõpuni.
2022. aasta Järva võistkond Stella-Mai Rebane (vasakult), Siret Niinepuu, Tene Metsma ja Vivika Barnabas tõrjusid peas katkestamismõtteid ja tulid hea tulemusega lõpuni. Foto: Tene Metsma

Nädalavahetusel toimub Valgamaal naiskodukaitsjate traditsiooniline koormusmatk, mida peetakse naiste patrullvõistlustest kõige raskemaks. Järvamaalt asub võistlustulle naiskond, kus raskekahurväe kõrval püüavad sammu pidada ka algajad koormusmatkalised. Võistlus algab reede hilisõhtul ning lõpeb pühapäeva hommikul. Teekond on ligi 50 kilomeetrit pikk.

Esimest korda asub koormusmatkale Roosna-Alliku jaoskonna naiskodukaitsja Kristlin Läänemägi. Ta märkis, et sel aastal tundis ta, et on nii vaimselt kui füüsiliselt väljakutseks valmis.

"Soovin väga end proovile panna ning antud hetkel ei tunne mingisugust hirmu nädalavahetuse ees. Samal ajal teadvustan, et see saab olema väga raske. Olen tohutus ootusärevuses. Saaks juba rajale," ei suutnud Läänemägi oma elevust tagasi hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles