Rongis loetud luuleread tõid pronksise tulemuse

Järva Teataja
Copy
Foto: Agentuur Optimist

Elroni rongides kõlasid eelmise aasta jõulukuul uuendatud peatuste teavitused muusik Jaan Pehki loodud heliklippide toel ja jõululuuletused teavitasid reisijaid saabuvatest peatustest. See omalaadne kampaania tõi loovkonkursil Kuldmuna 2023 agentuurile Optimist ka pronksise võidu.

Rongiluule pälvis turunduskommunikatsiooni ambientlahenduste arvestuses pronksmuna. Loovagentuur selgitas kampaania ideed kui üht teistmoodi heategevuskampaaniat. Selle raames ei küsitud inimestelt ühtegi annetust ega pingutust vaid anti hoopis neile midagi.

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuhi Katrin Kulderknupu sõnul oli muudetud rongi heliteavituste eesmärk muuta kõikide rongireisijate sõidud jõulumeeleoluga mõnusamaks. “Hea tuju ja rõõm on nakkav - kui suudame tõsta juba hommikul reisijate tuju, kandub see omakorda päeva jooksul ka teisele inimestele edasi. Kui muhedad ja lustakad teavitused reisijatele rongisõidu jooksul kõrvu kõlama jäävad, siis jõuab hea tuju ka üle terve Eestimaa,” lausus Kulderknup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles