Lillelaada valerahategija, politseinikud sooviksid sinuga vestelda

Järva Teataja
Copy
Türi lillelaat
Türi lillelaat Foto: Kristo Kivisoo

Politsei vaates möödus Järvamaa üks kõige sündmuste- ja külastajaterohkem ehk Türi lillelaada nädalavahetus üldjoontes rahulikult, ilma suuremate vahejuhtumiteta.

Kesk-Eesti Paide piirkonnagrupi juht Priit Söörd andis teada, et olulisi avaliku korra rikkumisi rahvarohke nädalavahetus endaga kaasa ei toonud, kuid mõningaid parkimisega seotud sõnelusi siiski esines. „Nagu igal aastal, tuli seegi kord ette, et muist lillelaada külastajaist soovis ürituse toimumiskohale võimalikult lähedale parkida ning auto jäeti laadale mineku ajaks selleks mitte ettenähtud kohta,” tõi ta välja. „Oli nii keelumärgi juurde parkimist kui ka kohalike elanike nii-öelda kinni parkimist. Näiteks ei pääsenud ühe kortermaja elanikud kodu juurde ega kodu juurest välja, sest mitmed masinad olid juurdepääsutee blokeerinud.”

Söörd lisas, et parkimisega seoses oli ka üks juhtum, kus inimeste erinevad arusaamised parkimiskorraldusest päädisid väga terava sõnasõjaga. Politseile anti teada ka ühest otsasõidust pargitud autole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles