Linnameeskond pidi tunnistama pealinlaste paremust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile kohtus Paide linnameeskond jalgpalli meistriliiga teises voorus JK Tallinna Kaleviga. Pealinlased lõid värava juba 6. mänguminutil ning läksid sellega juhtima. See seis püsis lõpuni ning seega pidid paidelased tunnistama vastaste paremust.
 

"Esimesel poolajal mängis Kalev korralikku jalgpalli," tunnustas ka Paide peatreener Meelis Rooba soccernet.ee kodulehel, kus on ka kirjas, et esimese poolaja lõpus, aga eriti teisel poolajal ärkasid ka paidekad, kes aina rohkem palliga mängima hakkasid.

"Kummalgi meeskonnal erilisi võimalusi tegelikult ei olnud - Kalevil oli peale värava veel üks hea šanss, meil oli üks võimalus Tikenbergil," rääkis Rooba soccernet.ee lehel. "Standardolukordi ei osanud me täna üldse ära kasutada."
Linnameeskonnal on kolm punkti ning sellega asub ta edetabelis neljandal kohal. Järgmine mäng on 24. märtsil FC Viljandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles