Koigi mõisas tuleb teabepäev

Järva Teataja
Copy
Ligi pool aastat tegutsenud, kolme maakonda haaravat Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatorit veavad eest Olavi Israel ja tema abiline Greete Paaskivi.
Ligi pool aastat tegutsenud, kolme maakonda haaravat Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatorit veavad eest Olavi Israel ja tema abiline Greete Paaskivi. Foto: Elmo Riig

Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaator, SA Järvamaa ja SA Viljandimaa arenduskeskus kutsuvad Järva-, Jõgeva- ja Viljandimaa vabaühendusi ja kogukondi teabepäevale „Ettevõtlus kogukonnas".

Olete oodatud 9. juunil kella 9.30 – 15:00 Järvamaale Koigi mõisa arutama, kuidas kogukonnas ühiselt toimetada, et kasu saaksid kõik osapooled - nii elanikud, ettevõtjad kui omavalitsus.

Teabepäeval tutvustab Olavi Israel Viljandis asuva Kesk- Eesti ettevõtlusinkubaatori pakutavat tuge kogukondadele, kogemusi jagavad Valma, Käru, Penuja, Umbusi kogukondade esindajad. Antakse ülevaade tugi-ja rahastusvõimalustest kogukondadele. Päeva juhi Mari-Liis Dolenko abiga kogume ajurünnakus ideid, milliseid tegevusi ja teenuseid kogukonnad võiksid ühiselt osutada ja millist tuge nad ettevõtluse ja ühise tegutsemise juures vajaksid.

Teabepäev on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles