Salapärane elukas ründab Toyotasid

Tiit Reinberg
Copy
Paidelaste Anne Tellingu ja Margus Kadariku autode voolikuid on arvatavasti kärplasel õnnestunud koguni viiel korral läbi närida nii, et auto­omanikel on tulnud otsida abi teenindusest.
Paidelaste Anne Tellingu ja Margus Kadariku autode voolikuid on arvatavasti kärplasel õnnestunud koguni viiel korral läbi närida nii, et auto­omanikel on tulnud otsida abi teenindusest. Foto: Dmitri Kotjuh

Paidelased Anne Telling ja Margus Kadarik on oma uute Toyotadega püsti hädas ega teagi enam, kust abi otsida. Mitte et nende autod iseenesest laguneksid, vaid üks loom käib järjekindlalt nende sõidukeid närimas ja teeb seda nii põhjalikult, et ilma Amservi kohaliku teeninduseta sõidukeid tööle ei saagi.

Telling selgitas, et probleemid algasid möödunud sügisel, kui ühel hommikul autot käivitades hakkasid armatuurlaual tuled põlema ning selgus, et keegi oli kütusevooliku ja juhtmed puruks närinud.

Paar nädalat tagasi oli mingi elukas jälle oma hammaste teravust Tellingu auto peal proovinud ja nii edukalt, et taas oli kaks tosoolivoolikut katki ja auto tuli viia Amservi teenindusse. Kuna masinat samal päeval sõidukorda ei saadud, andis teenindus Tellingule asendusauto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles