JÄRVAMAA KAOTAS TIPPRESTORANI JA SUURE TUNNUSTUSE ⟩ "Restoranid sünnivad ja lõpetavad, kuid meistrid oma oskustega ja saadud elamused ei kao kuhugi"

Järva Teataja
Copy
Foto: Magnus Heinmets/puhkaeestis.ee

Eile õhtul kogunesid Michelini hommikuse teate peale PROTO avastustehase Nobeli saali 2023. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad, et võtta vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid. Tärnirestoranide peakokad Matthias Diether ja Tõnis Siigur said selga Michelini peakokajakid, parim noorkokk Daanius Aas noortejaki.

“Lugedes kokku kõigi kanalite jälgijad, kus Michelini sõnum on aastaga levinud, tuleb kokku peaaegu miljard. Eriti avas see Põhjamaade külastajate silmad, kes on meile lähedal ja suured gurmaanid. Tänu Michelinile on meil nüüd aasta läbi toimiv sõnum lähiturgudele, millel põhinevad suuresti meie korduvkülastuste mahud,” ütles EASi ja KredExi ühendasutuse turismijuht Rainer Aavik.

Michelini tunnustusega restoranidest teatasid Ruhe ja Põhjaka sel kevadel sulgemisest. “Restoranid sünnivad ja lõpetavad – kuid nad on andnud suure panuse meie toidukultuuri ning meistrid oma oskustega ja saadud elamused ei kao kuhugi,” avaldas Aavik tänu Eesti toidukultuuri edendanud tipprestoranidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles