GALERII Maire Aunaste korraldatud kirbuturg algas hoogsalt

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy

Tuntud teleajakirjanik Maire Aunaste korraldab täna Paides kirburgu, kuhu said oma seisma jäänud asjadega kauplema tulla kõik soovijad. Nii saigi muusika- ja teatrimaja roheala müüjatest täis ning esimesed eurod teenitud. Ka Aunastel endal on kauplemine väga hästi läinud.
 

"Esimese tunniga oli sada eurot juba teenitud," ütles Aunaste, kellel on 11aastane kirbuturgude kogemus. Kogu jutuajamise jooksul käis Aunaste müügiboksis vilgas uudistamine. Daam koerakesega tundis huvi kahe sõrmuse vastu. "Mis need maksavad?" küsis ta. Aunaste vaatas sõrmuseid ja vastas: "Need ma ostsin Taist. Kümme eurot kokku." Neiu jättis sõrmused hoiule ning läks pangaautomaati otsima.

Aunaste on välja pannud vaid väikese osa oma riietest, ehetest ja muudest asjadest. Presidendi vastuvõtul kantud kleidi oli teletäht aga kogemata koju unustanud. Küll rippus stangedel teisigi kirkaid ja kauneid kleite. "Enamust neist pole ma kordagi kandnud ning mõned ei mahu enam selga," kirjeldas Aunaste turule toodud rõivavalikut. Ka ehteid on tal tohutult palju. "Ma töötasin 26 aastat televisioonis ning suurem osa minu teenistusest läks riiete peale, mida salvestustel kanda," jutustas ajakirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles