Õpilased pingutasid aasta otsa laheda laagri nimel

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Metsajõe laagrit ootab kogu koolipere suure õhinaga, sest see on õpilaste meelest ülilahe ette­võtmine.
Metsajõe laagrit ootab kogu koolipere suure õhinaga, sest see on õpilaste meelest ülilahe ette­võtmine. Foto: Paide Hammerbecki põhikool/Facebook

Paide Hammerbecki põhikool läheb sel kevadel juba viiendat aastat järjest kogu kooliperega Metsajõele laagrisse. Aga et rahaga on praegusel ajal kõigil kitsas käes, otsustasid õpilased ja õpetajad toetada ette­võtmist omal moel, kogudes õppeaasta vältel mitmesuguste üritustega laagriks raha.

Kooli huvijuht Helen Trug ütles, et Metsajõe laager on üks laste lemmiküritusi. «Õpilased ootavad seda kevadel väga ja see motiveerib neid õppeaasta lõpus pingutama, et koolitöö saaks tehtud ja võiks paar päeva laagris veeta,» lausus ta.

Kuna laager sattus Trugi sõnul juba eelmisel kevadel küsimärgi alla ja see sai teoks ühe lapsevanema suure toetuse abil, otsustas koolipere selle õppeaasta algul kohe, et panustab ise laagrisse igal võimalikul moel. «Kõik üritused, millega on olnud koolis võimalik mingilgi moel tulu teenida, on olnud just Metsajõe nimel,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles