Järvamaa toidukohad said olulise märgise

Järva Teataja
Copy
Laps sööb spagette. Pildil on illustratiivne tähendus.
Laps sööb spagette. Pildil on illustratiivne tähendus. Foto: Shutterstock

Eesti lasterikaste perede liit valis juba kolmandat aastat järjest peresõbralikke toidukohti - tänavu püüdis märgist 62 toidukohta üle Eesti, kelle hulgast pälvis perede tunnustuse 48 toidukohta, nende seas ka viis kuldmärgise väärilist.

Igat toidukohta külastas kampaania vältel kaks perekonda, kes hindasid, kui lapse- ja peresõbralik on vastava toitlustusasutuse klienditeenindus, menüü, interjöör ja kas lastele on tagatud aja veetmiseks tegevusi ning vanematele mugavad võimalused lapse mähkimiseks. Kui möödunud aastal jõudis Eesti kaardi peale 40, siis sel aastal juba 48 peresõbralikku toidukohta. „Väga tore, et saame aasta-aastalt soovitada Eesti peredele üha rohkem toidukohti, kuhu kogu perega sööma minna ning loodame, et nii mõnigi pere leiab siit oma uued lemmikud,“ sõnas ELPL president Aage Õunap.

Kuldmärgise ehk perede suurima tunnustuse pälvisid viis toidukohta: Pann&Kook Tallinnas, GoSpa restoran Saaremaal, Lucca Restoran Tabasalus, Tulivee Rannarestoran Lääne-Virumaal ja Ugandi Restoran Otepääl. Järvamaal pälvisid olulise tunnustuse kaks söögikohta: Tikupoisi restoran Imaveres ning kohvik-resto Ajatu Türil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles