Karatekad võistlesid Narvas

Järva Teataja
Copy
Karatekad Narvas. Kristjan Aru (vasakult), Mihkel Vest, Enry Vahtre, Aron Lina, Rasmus Rooba, Tarmo Alt, Lauri Punapart, Magnus Raidvere, Minna- Mai Kaas ja Mirjam Kalmus
Karatekad Narvas. Kristjan Aru (vasakult), Mihkel Vest, Enry Vahtre, Aron Lina, Rasmus Rooba, Tarmo Alt, Lauri Punapart, Magnus Raidvere, Minna- Mai Kaas ja Mirjam Kalmus Foto: Erakogu

Järvamaa karatekad karateklubist Täht osalesid üheksaliikmelise koondisega Kyokushinkai karatevõistlustel Narvas. Kohal olid karateklubid Eestist ja Poolast, osales ka üks Ukraina esindaja.

Karateklubi Täht eestvedaja ja treener Tarmo Alt selgitas, et Narvas võisteldi katas, mis on individuaalne kohustusliku tehnikakava esitamine ehk nn võitlus varjuga.

Katas saavutas paidelane Mirjam Kalmus 10-13 aastaste tütarlaste arvestuses neljanda koha ja Minna-Mai Kaas 14-17 aastate neidude seas teise koha. 14-17 aastastest noormeestest oli Rasmus Rooba teine, Magnus Raidvere neljas ja Lauri Punapart viies.

Kumites (kontaktne võitlus vastasega) suutsid Järvamaa karatekad Alti sõnul samuti olla heal tasmel.

Kristjan Aru saavutas oma esimesel võistlusel tubli teise koha 10-11 aastaste seas. Enry Vahtre 12-13 aastaste poiste klassis saavutas teise ja Mihkel Vest kolmanda koha. „Kõik kolm eelmainitud poissi treenivad Türi treeningrühmades,” lisas treener.

Samuti Türil treeniv Aron Lina saavutas 14-15 aastaste ja kuni 70 kg kaaluvate juunioride klassis teise koha. Paide treenigühmades treenivad juuniorid Lauri Punapart tõi 70+kg klassis ära teise koha ning 16-17 aastaste kuni 65 kg kaaluvate juunioride kategoorias saavutas Rasmus Rooba teise ja Magnus Raidvere kolmanda koha.

Tüdrukute kumites tuli 12-13 aastaste seas medaliga koju Mirjam Kalmus ja neidude klassis 14-15 aastaste seas saavutas kolmanda koha Minna-Mai Kaas.

„Kokkuvõttes olid Karateklubi Täht võistlejad oma ülesannete kõrgusel. Heaks märgiks oli, et enamik võistlejatest suutis medalikonkurentsis olla mõlemas kategoorias, näidates head ettevalmistust nii tehnilises kui ka võitlusdistsipliinis.” sõnas Tarmo Alt.

Karateklubi Täht õppeaasta tõmmatakse juunis kokku vööeksamiga, mille käigus klubi õpilased sooritavad testi aasta jooksul omandatu osas ja loodetavasti täidavad enda seatud eesmärgi uue vööastme saavutamisel.

Ees on ootamas suvised laagrid ja uuel hooajal jätkab Karateklubi Täht taas Paides ja Türil oodates treeningutele kõiki karatehuvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles