Nivona kohvimasin tõelistele kohvigurmaanidele

Copy
Foto: © Iqbal Nuril Anwar canva.com

Paljude inimeste jaoks algab hommik kohvijoogiga. Kui sa soovid kodus kohviku kvaliteediga cappuccinot, lattet või espressot, vali minimalistliku disaini ja suurepärase kvaliteediga Nivona kohvimasin. Nivona ei ole niisama saanud eestlaste lemmikvalikuks, vaid ikka põhjusega. Miks valida Nivona kohvimasin ja kuidas valmistada maailma parimat kohvi kodus?

Nivona kohvimasin muudab sinu hommikud maitsekaks

Kohvigurmaanid hindavad rikkaliku kohvi aroomi ja maitset. Nad tunnevad hästi ära hea kohvi. Kui sina oled üks neist, kes hindab kõrgelt head kohvijooki, aga ei soovi hommikul väga palju aega kohvi valmistamisele kulutada, siis on automaatne espressomasin nagu näiteks Nivona kohvimasin väga heaks valikuks.

Lisa oma lemmikud kohvioad masinasse, vala värske vesi ja vajuta nupule, et juba mõne hetke pärast saaksid nautida meeliülendavaid maitseid. Ühe nupule vajutamisega on võimalik valmistada kõiki levinud kohvijooke alates espressost kuni latteni välja. Vahustatud piim muudab kohvi kreemiseks ja mõnusaks ning annab hea alguse kogu sinu päevale.

Nivona kohvimasinad on mugavad, sest need on täisautomaatsed. Mõned mudelid on ka automaatse piimavahustajaga, teistel on manuaalne variant, millega saad ise panna proovile oma barista oskused. Vali kas helehall, must või valge Nivona kohvimasin vastavalt sellele, mis sobib sinu kööki. Kõik nende tooted on väga lihtsa disainiga, sobitudes iga stiiliga kööki.

Nivona kohvimasin valmistab parima kohvi - aga kuidas?

Loomulikult mängib kohvi valmistamisel rolli õige masin, aga kui sul on juba Nivona kohvimasin olemas, on pool võitu saavutatud. Laitmatu maitse tagab aga hea masina ja kohviubade valik. Milline kohv sulle meeldib, kas pigem täidlasem või kergem?

Aafrika kohvi iseloomustavad marjased, puuvillased maitsed. Kõige kergem ja mahedam on Lõuna-Ameerika kohv, milles on tunda pähklit ja tumedat šokolaadi. Seevastu kõige mõrkjam kohv tuleb hoopiski Aasiast, samuti on sealt pärit ka kõige kallim kohvi - Kopi Luwak. Kesk-Ameerika kohv on sarnane Lõuna-Ameerika kohvile, kuid see on sellest kergelt pähklisem.

Nivona kohvimasin valmistab sulle parima kohvi just sinu lemmikutest ubadest, ükskõik, millised need siis on. Sinu ülesanne on valida välja sobiv Nivona kohvimasin. Suure tootevalikust leiad Kaup24 ja Hansaposti tootevalikust. Leia sealt kas Nicr, Caferomantica, Romantica või teised mudelid. Oma valikul lähtu toote omadustest, funktsioonidest ning hinnast.

Viimaseks, selleks, et kohv oleks alati hea, tuleb Nivona kohvimasina eest õiget hoolt kanda. Täisautomaatseid kohvimasinaid tuleb aeg-ajalt puhastada ja katlakivist eemaldada. Nii püsib siu Nivona kohvimasin parimas töökorras ja tagab sulle alati kõige kvaliteetsema ja maitsvama kohvi. Nagu kõikide kodumasinatega, tuleb tutvuda hooldusjuhendiga ja tegutseda vastavalt sellele. Samuti ära unusta ka igapäevast puhastust, et eemaldada kohvipaks ja üleliigne vedelik, mis on tekkinud.

Copy
Tagasi üles