Selgus rahvasaadik Pipi-Liis Siemanni mantlipärija Koeru hooldekeskuses

Järva Teataja
Copy
Dementsus esineb sageli vanemas eas inimestel.
Dementsus esineb sageli vanemas eas inimestel. Foto: Shutterstock

Alates 1. juunist asus Sihtasutuse Koeru Hooldekeskuse juhatuse liikmena tööle Piret Purdelo-Tomingas, kus tema vastutusalaks on Dementsuse Kompetentsikeskuse juhtimine. 

Piret on lõpetanud Tallinna 21. Keskkooli inglise keele süvaõppega klassis ning omandanud sotsiaaltöö eriala Norras Diakonhjemmet Kõrgkoolis 1998. aastal. Lisaks on tal Diakonova Kõrgkooli diplom hooldusõe erialal, mille ta sai 2010. aastal Norras, kirjutab lehekülg dementsus.ee. 

Enne 2020. aastat töötas Piret Norra diakooniaorganisatsiooni ja Diakonova Kõrgkooli koostööpartneri, tõlgi/tõlkija ja koolitajana Eesti sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonnas, kus põhitööks olid juhtimisalased koolitused, koolituskursused, hooldus- ja õenduspraktika korraldamine norra õpilastele Eestis ja eesti spetsialistidele Norras. Piret on töötanud ka Sotsiaalministeeriumis koolituste projektijuhi, Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis palliatiivravi, gerontoloogia ja geriaatria ainete külalisõppejõuna ning Tervise Arengu Instituudis hoolekandeasutuste sisekoolitajate dementsuseteemalise koolituse koolitajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles