Ettevõtja toetas võrkpallikogukonda köögimööbliga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kööginurk leiab Väätsa rannahoones laialdast kasutust. Seal on juba kohviautomaat, kust sooja jooki osta ning külmkapis on palavate ilmade korral ka karastavaid jooke.
Kööginurk leiab Väätsa rannahoones laialdast kasutust. Seal on juba kohviautomaat, kust sooja jooki osta ning külmkapis on palavate ilmade korral ka karastavaid jooke. Foto: Erakogu

Väätsa liivaväljakud ja sinna äärde kerkinud rannahoone on saanud lahkete toetajate ja kogukonna abiga üha paremasse korda, et alanud suvehooajal sportlasi veelgi paremini võõrustada.

Sel kevadel andis mööblifirma Hete Mööbel heategevusliku panuse Väätsa kogukonnale valmistades rannahoonesse vajaliku kööginurga.

Terje Kespre Hete Mööblist selgitas, et püüdsid kööginurga enne hooaja algust valmis saada, et võrkpallureil oleks hea end jahedatel õhtutel kuuma joogiga turgutada või palaval päeval käsi külmiku poole jahutava joogi järele sirutada. "Usun, et kööginurgake leiab agaraid kasutajaid nii rahvavolle etappidel osalejate kui suviste laagriliste seas," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles