Väätsa liivaväljakutel algas mammutsari

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Pehmesisustuse rahvavolle avaetapi parimad.
Pehmesisustuse rahvavolle avaetapi parimad. Foto: Ilmar Mõttus/Facebook

Juba 10. hooaega toimub Väätsa liivaväljakutel Pehmesisustuse rahvavolle võistlussari, kus juunist augusti lõpuni mängitakse kokku 18 etappi. Teist nii pikka võrkpallisarja Järvamaal kohe kindlasti pole.

Võistlussarja korraldaja IM-Spordi juht Ilmar Mõttus andis teada, et sarja avaetapile, mis toimus tugeva tuuleja ja väheste soojakraadidega, kogunes 37 mängijat. 

Mõttuse tähelepanekut mööda on sari tuntud oma tasavägiste mängude poolest ja see tõekspidamine sai kinnitust kohe ka avaetapil, kus pinget jagus viimaste mängudeni.

Turniiri parimateks olid seekord Margit Reinmets, Kristofer Virkoja ja Aksel Õunapuu. Teiseks tulid Elsa-Maris Ivanov, Martin Pekka ja Kalev Helenurm. Kolmandaks purjetasid üle karide Roosi Gansen, Sander Perillus ja Sander Ollino.

Mõttus lisas, et selle asta turniri märksõnadeks võiks olla, et iga mäng loeb. Turniirisüsteem uuenes nii, et üldpunktide arvestusse läheb iga mäng. Iga mängu võit toob isiklikku punktikontosse kaks punkti ja kaotus null punkti. Näiteks, kui võistkond saab turniiri jooksul kolm võitu, siis kõik selle võistkonna mängijad saavad om kontole kuus punkti. "Igal etapil osalemine toob mängijale veel lisaks ühe boonuspunkti. Seega kokku on võimalik hooajaga teenida 18 boonuspunkti," märkis ta.

Esimesel etapil pistsid rannavõrkpallurid rinda jaheda ilma ja tugeva tuulega.
Esimesel etapil pistsid rannavõrkpallurid rinda jaheda ilma ja tugeva tuulega. Foto: Ilmar Mõttus/Facebook

Hooaja kokkuvõttes selgitatakse välja kuus paremat mees- ja naismängijat.

Igal etapil on kavas ka jackpoti mäng, mis on kohe etapi alguses ja kestab viis minutit ning selle võitjat ootab 30-eurone kinkekaart. Kui võitjat ei selgu, siis järgmisel turniiril on mängus juba 60-eurone kinkekaart.

Kirjapanek lõpeb enne igat etappi kell 17 ja turniir ise algab kell 18.

Küsimuste korral võib saata Ilmar Mõttusele sõnumi messengerisse, helistada numbril 5079149 või kirjutada e-kiri aadressile ilmarmottus78@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles