Türi valla rahvas väärib asjalikku avalikku arutelu

Elar Niglas
, Türi abivallavanem, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Copy
Elar Niglas.
Elar Niglas. Foto: Erakogu

Olen kohalikus poliitikas 2017. aastast. Olin siis ja olen ka praegu seisukohal, et kohalikku asja pole võimalik ajada, üritades igal sammul poliitilisi punktivõite noppida. Arvasin, et oleme endise Türi vallavanema Ele Ennuga selles küsimuses ühel meelel, ent lugenud tema viimast kommentaari valla lisaeelarve teemal, tuleb kahjuks tõdeda, et vähemalt tegudes on ta sellest seisukohast loobunud. Kuidas muidu seletada tema artikliründavat tooni ja kasutatud demagoogiavõtteid.

Räägime siis asjast ja alustame Retla-Kabala kooli Oisu lasteaiarühmade kolimisest. Ele Ennu vallavanemaks oleku ajal otsustati jääda eesmärgi juurde optimeerida Retla-Kabala kooli Oisu koolihoone ruumikasutust.

Volikogu kiitis kokkulepe heaks, kui valla arengukavasse sõnastati tegevusena Retla-Kabala kooli Oisu koolihoone ja lasteaiahoone ruumikasutuse optimeerimine ning teostuse aastatena märgiti 2023/2024. Samuti tehti kokkulepe, et lasteaia kolimine saab toimuda vaid, siis kui selleks on tingimused loodud ja võimalusel kaasatakse lisaraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles