Meico Vettik sõitis end kaheksandaks.

Järva Teataja
Copy
Meico Vettik
Meico Vettik Foto: TM Racing

Motokrossi maailmameistrivõistluste kaheksas etapp toimus nädalavahetusel Lätis Kegumsi krossirajal. MXGP klassis naases üheks etapiks sarja Tanel Leok, kes parima eestlasena 16. koha teenis. EMX250 klassis tuli Meico Vettik kaheksandaks, kirjutab msport.ee.

Järgmisena tulid rajale oma teiseks sõiduks EMX250 klassi sõitjad ja krossisõprade suurimaks lootuseks seal oli Meico Vettik.

Avaringile läks Vettik 11. kohal. Sarnaselt päev varem juhutunule võttis ta esimesel ringil kohe taas riske ja avaringi lõpuks tõusis Vettik juba kaheksandaks ja ring hiljem juba seitsmendaks. Järgmisetel ringidel said Vettikust mööda sarjas neljandat kohta hoidev Ferruccio Zanchi (Itaalia, KTM) ja sarja üldliider Andrea Bonacorsi (Itaalia, Yamaha). Üheksandale kohale langenud Vettik kaotas sõidu keskel mõneks ajaks sõidurütmi ja tagant hakkasid sõitjad teda kkinni püüdma. Õnneks ta kosus ja sõidu lõpus suutis Vettik hoopis ise Valerio Lata (Itaalia, KTM) kinni püüda ja kaks kurvi enne sõidu lõppu ka temast mööduda. Sarnaselt avasõidule tuli Vettik finishisse kaheksandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Vettik 27 punktiga kaheksandale kohale ja sarja kokkuvõttes tõusis ta 91 punktiga kümnendale kohale. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles