Nädalavahetusel esineb Hooviteatrite festivalil ansambel Puuluup

Järva Teataja
Copy
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne.
Puuluup, mille moodustavad Ramo Teder ja Marko Veisson, juhib Hiiu kandle jõhvkeelte võnked läbi efektiplokkide ja luuperi, kasutab alternatiivseid mängutehnikaid ja heli tekitamise võimalusi ning on alternatiivbändi kohta kohutavalt populaarne. Foto: Taavi Arus

Sel nädalavahetusel toimub Paide linna tänavatel 5. Hooviteatrite festival, lisaks harrastusteatrite etteastetele on pühapäeval kell 20.15 võimalik kuulata ka Puuluubi kontserti.

Festival saab alguse reedel kell 16 Sargvere külas, laupäev veedetakse Paide linna Pärnu tänava hoovides ning esimene pool pühapäevast Valgma ridaküla hoovides. Pühapäeva õhtul kell 20.15 toimub Väike-Aia 30 (Paide linn) hoovis ansambli Puuluup kontsert.

Foto: Ants Leppoja

Kolme päeva jooksul saab Paides vaadata pea paarikümne erineva harrastusteatri etendusi, kes sõidavad Paidesse kohale üle Eesti. Festivalile omaselt toimuvad etendused Paide linna hoovides. Truppidele jagab peale etenduste lõppu tagasisidet näitleja Veljo Reinik, koreograaf Kristin Pukka Murula ja Paide Teatri dramaturg Mart-Matteus Kampus.

Etendused on tasuta. Reedel ja pühapäeval sõidab Paidest nii Sargverre kui ka Valgmale tasuta teatribuss.

Festivali ajakava!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles