Järvamaa abipolitseinikud jätkavad seniste juhtidega

Järva Teataja
Copy
Abipolitseinik.
Abipolitseinik. Foto: Arvo Meeks

Kesknädalal Paides toimunud MTÜ Järvamaa Abipolitseinikud valiti ühingu juhatuse liikmeteks järgmiseks kolmeks aastaks tagasi Kesk-Eesti politseijaoskonna pikaajalised abipolitseinikud Margus Nurmik ja Tarmo Simson.

"Abipolitseinikena on meie ülesandeks koos politseiametnikega tagada Järvamaal avalikku korda. Rõõm on näha, et nii abipolitseinike ridadega kui ka meie ühinguga on viimastel aastatel liitunud uusi tegijad," tõdes juhatuse liige Margus Nurmik.

MTÜ liikmeks on 23 abipolitseinikku, kellest kolm liitusid äsja enne üldkoosolekut.

Lisaks ühingu juhatuse valimisele arutati koosolekul abipolitseiniku töö seisu Järvamaal, ühiseid tegevusi ja rahalist seisu ning kinnitati mulluse majandusaasta aruanne.

"Oleme tänulikud Järvamaa kohalike omavalitsuste toe eest. Nii saame soetada täiendavat varustust ja viia läbi lisakoolitusi," rõhutas Nurmik.

Samuti on siseminister määranud tänavu toetuse Eesti Abipolitseinike Kogule ülesandega toetada maakondlikke abipolitseinike ühinguid.

MTÜ Järvamaa Abipolitseinikud on asutatud 2015 aastal ja tema eesmärgiks on koondada maakonna abipolitseinikke ja edendada vabatahtlikku tegevust politseis. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles