Kutsehariduskeskus alustas dokumentide vastuvõttu

Eva Klaas
, reporter
Copy
Avatud talude päeval saab külastada ka Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohta. Kutsehariduskeskus on ettevõtmises osalenud varemgi ning toonud näitamiseks kohale isegi tanki. Juba mõnda aega saab kutsehariduskeskuses õppida soomustehnika tehniku-mehhaaniku eriala, kuid tõenäoliselt avatakse uus õppe­grupp alles järgmisel sügisel.
Avatud talude päeval saab külastada ka Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohta. Kutsehariduskeskus on ettevõtmises osalenud varemgi ning toonud näitamiseks kohale isegi tanki. Juba mõnda aega saab kutsehariduskeskuses õppida soomustehnika tehniku-mehhaaniku eriala, kuid tõenäoliselt avatakse uus õppe­grupp alles järgmisel sügisel. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa kutsehariduskeskuses on alanud dokumentide vastuvõtt, mis kestab 11. augustini. Küll on mõnel kutsekeskhariduse õppekaval, nagu IT-erialad, mootorsõidukitehniku, veokorraldaja-logistiku, koka erialad ning ka loomaarstiabilise erialal, viimast õpitakse keskhariduse alusel, 17. juulil vestlused. Järvamaa kutsehariduskeskuse õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi-Kallas sõnas, et vestluse käigus selgitatakse välja õpilaskandidaatide motivatsioon ja mõningatel juhtudel ka varasem kogemus ning kooli vastuvõtul arvestatakse pingerea koostamisel lisaks lõputunnistuse hinnetele ka vestluse tulemusi­.

Marrandi-Kallas ütles, et kuigi ka neil erialaladel on võimalik dokumente esitada hiljem, on konkursisõel tihe, seetõttu oleks hea arvestada vestlusega juulis.

Loomaarstiabilise erialal tuleb muude dokumentide kõrval esitada ka motivatsioonikiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles