Abituriendid tõid kodukooli kulla- ja hõbedasaju

Kuido Saarpuu
Copy
Paide gümnaasiumi lõpetab tänavu kuldmedaliga neli ja hõbemedaliga seitse noort. Paar nädalat enne lõpuaktust leidis korraks mahti kodukooli trepil istuda kuldmedalist Rainer Ainomäe (vasakult), hõbemedalist Ferkle Kalaus ja sama karva medali pälviv Kermo Arusoo.
Paide gümnaasiumi lõpetab tänavu kuldmedaliga neli ja hõbemedaliga seitse noort. Paar nädalat enne lõpuaktust leidis korraks mahti kodukooli trepil istuda kuldmedalist Rainer Ainomäe (vasakult), hõbemedalist Ferkle Kalaus ja sama karva medali pälviv Kermo Arusoo. Foto: Dmitri Kotjuh

Lõppev kooliaasta on Paide gümnaasiumis eriline, sest lõpuaktusel tuleb direktoril ühes küpsustunnistusega ulatada 11 noorele kas kuld- või hõbemedal.

Paide linnavalitsuse hariduse peaspetsialist Enn Lehtpuu ütles, et praegusega peaksid Paide gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetama Rainer Ainomäe, Andre Saare, Aiki Suits ja Rasmus Jürgenson ning hõbemedaliga Ferkle Kalaus, Sten-Erik Tamme, Raul Ruugla, Markus Udam, Miko Saukkonen ja Kermo Arusoo ning Kadi Kõrts.

Ajateenistusse ja siis ülikooli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles