Linn saab üha siiru-viirulisemaks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Teemärgistuse uuendamisel tuleb värvile väike kuivamisaeg anda ja siis saab jälle liiklus tavapäraselt kulgeda.
Teemärgistuse uuendamisel tuleb värvile väike kuivamisaeg anda ja siis saab jälle liiklus tavapäraselt kulgeda. Foto: Anne Põder

Juba teist nädalat käivad Paides teemärgistustööd, mille tõttu tuleb jalakäijatel ja autojuhtidel mõningate ümberliikumistega arvestada. Ent järjest enam muutuvad teed säravamaks ning liikluskorraldus paremini märgatavaks.

Paide linnamajandusosakonna juhataja Mait Grigorjev ütles, et sel kevadel on linnas triibutamist tavapärasest isegi rohkem, sest eelmisel aastal olid Paides küllaltki ulatuslikud ühisveevärgi- ja kanalisatsioonitrasside tööd, mille tõttu kaevati teed paljudes kohatades üles. "Ehitaja peab teede seisukorra taastama endisel tasemel ning seetõttu ei ole kõiki triibutamistöid tänavu ainult linn tellinud, vaid ka ehitusfirmad," selgitas ta.

Küll aga teevad ettevõtted linnaga koostööd ja otsustasid sama teemärgistustööde firma kasuks, kes võitis ka linna hanke. "Nii sujub teemärgistuste tegemine paremini ning kõik tööd saavad ühe korraga tehtud," märkis Grigorjev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles