Albu rahvas korraldas aasta küla tiitli tähistamiseks suurejoonelise kogukonnapäeva

Copy

Eelmise aasta lõpus tiitli «Järvamaa aasta küla 2022» pälvinud Albus peeti pühapäeval kogukonnapäeva, mille tegevused algasid juba varahommikul ja vältasid keskööni. Päev oli täis muusikat, tantsu, sporti, liikumist, võistlusi, mänge, teatrit. Samuti peeti õpilas- ja kogukonnalaata ning lapsed said hullata batuudil. Tegevust jagus igale eale ja maitsele.

Albu kandi rahvas tegi otsuse jõud ühendada ning teha tänavu suvel üks äge ühine kogukonnapäev peagi pärast Järvamaa aasta küla tiitli saamist ja sellest innustatuna. «Esimesed kohtumised olid jaanuaris,» märkis üks peakorraldajaid, Aune­ Suve-Kütt. Korraldustiimi kuulus umbes 50 inimest.

Albu rahvas oli Järvamaa aasta küla tiitli pälvimisest üliüllatunud, nii et tekitas isegi natuke hämmingut, miks just nemad. Kogukonnapäeva peakorraldajad, Albu kogukonna aktiivsed liikmed Aune Suve-Kütt ja Tiia Mänd, on öelnud, et kui nad said lugeda Albu kogukonna iseloomustust, mille alusel tiitel anti, siis leidsid nad isegi, et Albu kandi rahvas on väga tore ja teeb palju.

Tagasi üles