Tuntud autovaruosade kauplusekett laienes

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov (vasakul) ja Paide esinduse juhataja Toomas Pent leiavad, et Paide ja Kesk-Eesti on hea koht, kus äri ajada.
Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov (vasakul) ja Paide esinduse juhataja Toomas Pent leiavad, et Paide ja Kesk-Eesti on hea koht, kus äri ajada. Foto: Dmitri Kotjuh

Kesk- ja Ida-Euroopa suurim sõidu-, paki- ja veoautode varuosade sissetooja osaühing Inter Cars Eesti avas eelmisel reedel oma esinduse Paides, mis on ettevõttele esimene laienemine Kesk-Eestis. Uus kauplusladu asub Pärnu 126 hoone kaua tühjalt seisnud ruumides.

Paide esindust hakkab frantsiisilepinguga töös hoidma IC Pärnu OÜ, andes esialgu tööd viiele inimesele. Kohaliku lao riiulite täitmiseks enim nõutavate varuosadega investeeris Inter Cars Paide esindusse ligi 250 000 eurot.

Inter Cars Eesti Paide esinduse juhataja Toomas Pent ütles, et Paidesse laienemise tingis siinne suur kliendibaas ja asukoht. «Kesk-Eesti oli meil seni katmata ala, ka konkurentide poolt. Leiame, et potentsiaali on Paides palju, kuna kliente on meil siin rohkelt,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles