GALERII Rahvusvaheline autovaruosade maaletooja kinnitab Kesk-Eestis kanda

Järva Teataja
Copy

Varssavi börsil noteeritud Inter Cars jätkab Eesti turul laienemist ning avas eelmisel nädalal Paides uue esinduse, mis on ettevõtte seitsmes tegutsemispunkt Eestis. Inter Carsi klientuuriks on sõidukite remondi ja hooldusega tegelevad ettevõtted, tööstusettevõtted ning ametikoolid. Pärnu tänav 126 avatud esindusest hakkab Inter Cars teenindama kogu Kesk-Eestit.

„Paide esinduse avamisega kinnitame kanda Kesk-Eestis ning tagame seeläbi kiire ja kvaliteetse teeninduse kogu piirkonnale,“ sõnas Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov. „Paide esindust hakkab frantsiisilepinguga töös hoidma IC Pärnu OÜ, mis tegutseb samuti ka Pärnus. Kohaliku lao loomisesse ning riiulite täitmiseks enim nõutavate varuosadega oleme Paidesse investeerinud ligi 250 000 eurot. Eesti turul laienemisega pole Inter Cars veel ühele poole saanud ning hetkel hoiame silma peal veel katmata piirkondadel.“

„Paide esinduse avamise põhiline argument oli, et siin kandis pole korralikku sõidukite varuosade ladu ning toodete tarneaeg oli tänapäeva maailma mõistes ikkagi liiga pikk,“ märkis Inter Carsi Paide esinduse juhataja Toomas Pent. „Enim hinnatakse meie puhul just tarne kiirust, sest tänu üle kahe korra suurema Pärnu lao toetusele saame suure hulga varuosi tarnida juba sama päeva lõunaks, juhul kui neid hommikul Paidest tellida. Kui masin on tõstukil ja selgub, et midagi on juurde vaja, siis võib kiire varuosa tarne remondi oluliselt soodsamaks muuta. Esialgu alustame tööd viie inimesega, aga tulevikus plaanime ühe või kaks inimest juurde palgata,“ lisas Pent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles