Valikusõelale jäi üks kandidaat

Copy
Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavalitsus kuulutas mai alguses välja konkursi, et leida Kevade koolile direktorit. Haridusasutuse senine direktor kinnitati ametisse alles napilt aasta tagasi. Konkursi lõpptähtaeg oli mai viimane nädal, ent ametikohast huvitatute avalduste tulva selleks päevaks vallavalitsusele laekunud polnud­.

Haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärna sõnas, et seetõttu otsustas vallavalitsus konkursi lõpptähtaega pikendada ja uueks lõpptähtajaks määrata 6. juuni. Kas selleks kuupäevaks olukord paremuse poole pöördub ja avalduste põhjal sobiv kandidaat leitakse, seda ei osanud Pärna mais veel pakkuda. Nädal enne uut tähtaega oli koolijuhi konkursile laekunud avalduste arv null, päev pärast konkursi lõppu aga ütles Triin Pärna, et õigel ajal tuli vallavalitsusele üks avaldus.

Lähiajal koguneb vallavalitsuses komisjon, kes vaatab läbi kandidaadi esitatud dokumendid, peab vestlusvooru ja langetab lõpliku otsuse. «Ma loodan siiski positiivset lahendust, et inimene sobib ja saame ta ametisse kinnitada. Tahaks enne jaanipäeva selle asjaga ühele poole saada,» ütles Triin Pärna.

Tagasi üles