Toidukauplus teeb väikest rohepööret

Copy
Külmikud, mis varem Türi Konsumit teenisid, vahetatakse nüüd välja uute, energia- ja keskkonnasäästlikemate vastu, seetõttu valitseb müügisaalis veel mõnda aega segadus.
Külmikud, mis varem Türi Konsumit teenisid, vahetatakse nüüd välja uute, energia- ja keskkonnasäästlikemate vastu, seetõttu valitseb müügisaalis veel mõnda aega segadus. Foto: Merit Männi

Türi kesklinna Konsumis käijad on eelmisest nädalast alates sisseoste tehes pidanud saaliteenindajailt uurima, kust võiks otsida grillvorste, juustu, kanaliha või singilõike, sest harjumuspäraselt lihatoodete külmikute lettidest neid enam leida pole võimalik.

Põhjust ei maksa otsida sellest, et kaubaartiklid oleksid kõik läbi müüdud, vaid poes on ette võetud külmikute vahetus, mille tõttu ongi paljud kaubad ajutiselt mujale ümber paigutatud.

Järva tarbijate ühistu juhatuse liige Tiiu Lunts möönis, et Türi Konsumi müügisaalis veidi segadust tõepoolest on. «Kõige lihtsam oleks muidugi, kui oleks neli tühja seina ja kauplus tööde ajaks suletud, aga meie seda endale lubada ei taha,» ütles ta.

Tagasi üles