Linnavolikogu istung algas umbusaldusavalduste sajuga (1)

Copy
Osa Paide linnavolikogu liikmeid pole linnavõimu, keda esindavad abilinnapea Piret Moora (vasakult), linnapea Kulno Klein ja veel 1. juulini ametis olev abilinnapea Karl Jakobson, tööga rahul.
Osa Paide linnavolikogu liikmeid pole linnavõimu, keda esindavad abilinnapea Piret Moora (vasakult), linnapea Kulno Klein ja veel 1. juulini ametis olev abilinnapea Karl Jakobson, tööga rahul. Foto: Kristo Kivisoo

Paide linnavolikogu neljapäevase istungi alguses esitas opositsioon umbusaldusavalduse kõigi linnavalitsuse liikmete, samuti volikogu esimehe ja aseesimehe vastu.

Avaldused umbusalduse avaldamiseks linnavalitsuse liikmetele ja volikogu aseesimehele Peeter Saldrele andis üle valimisliidu Uus Paide fraktsiooni liige Priit Värk ning volikogu esimehe Tarmo Aldi umbusaldamiseks Isamaa fraktsiooni kuuluv Mihhail Feštšin.

Umbusaldusavaldustele on alla kirjutanud 11 volinikku, kõik opositsiooni kuuluvad Isamaa, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja valimisliidu Uus Paide esindajad ning fraktsioonitu Alo Aasma.

Märksõnad

Tagasi üles