BMW viis hauda taas ühe Käru kandi noore (1)

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Teelt väljasõidu tagajärjel ja üle katuse rullumisel ei jäänud BMW-st suurt midagi alles.
Teelt väljasõidu tagajärjel ja üle katuse rullumisel ei jäänud BMW-st suurt midagi alles. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Täna varahommikul toimus Rapla linnas raske liiklusõnnetus, milles hukkus turvarihmaga kinnitamata 19-aastane mees. Järva Teatajale teadaolevalt oli tegemist Türi vallast Käru kandist pärit noormehega.

Politsei sai teate õnnetusest kella 04.15 paiku hommikul. Õnnetus toimus Rapla linnas Viljandi maanteel suunaga Türi poole, kus sõiduautot BMW juhtinud 19-aastane mees kaotas auto üle juhitavuse, paiskus üle ohtussaare vastassuunda ja libises teelt välja. Sõiduk rullus haljasalal mitu korda üle katuse ja masinas esialgsetel andmetel turvavööga kinnitamata olnud 19-aastane juht paiskus sõidukist välja ning suri vigastusesse sündmuskohal. Sõidukis kaasliiklejaid ei olnud.

Kesk-Eesti politseijaoskonna välijuht Kaspar Kõiv ütles, et traagilise õnnetuse üksikasjad on selgitamisel, samuti hukkunud mehe võimalik joove. „Ent sündmuskohal avanenud pilt, kus sõiduk oli tugevalt deformeerunud ja muud detailid laiali mitmesaja meetrisel alal, annavad kinnituse, et mehe juhitud sõiduki kiirus oli väga suur,“ ütles politseinik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles